Woningaanbod

Hoe ziet jouw ideale appartement in Stede Broec eruit?

De Zes Steden is een eigentijds woongebouw, met een monumentale entree.

Het woongebouw ligt enigszins verhoogd op het maaiveld. Via een brede trap betreed je eerst het groendek boven de parkeergarage, dat is ingericht als gemeenschappelijke tuin met bosschages en bomen. Dit prachtig aangelegde voorterrein fungeert als een soort van groene loper naar de centrale hal met de lift. Natuurlijk zijn de appartementen ook via de lift vanuit de ondergelegen parkeergarage bereikbaar.

Twee of drie slaapkamers

De appartementen en penthouses in De Zes Steden kenmerken zich allemaal door ruimte en een uitgekiende indeling, met een lichte living en een royale keuken.

Maar er zijn ook verschillen. Zo beschikken de appartementen over twee slaapkamers, een balkon of terras op de begane grond en een parkeerplaats. De vijf penthouses hebben allemaal drie slaapkamers en standaard twee eigen parkeerplaatsen in de parkeerkelder. Ze zijn bovendien uitgerust met een dakterras. Hoe ruim wil jij wonen?

Duurzaam en energiezuinig

In De Zes Steden woon je in een  appartementgebouw dat klaar is voor de duurzame toekomst.

Vanzelfsprekend is je appartement gasloos. Voor een aangenaam binnenklimaat zorgen een individuele luchtwarmtepomp en zonnepanelen in combinatie met vloerverwarming. Dat betekent ook: lage energielasten. Zit jij er straks ook warmpjes bij in je gloednieuwe appartement?